Qui som

L'empresa

Aquest any hem posat tota la il·lusió i professionalitat, agrair tota la confiança dipositada en nosaltres quedant a la vostra disposició tot l'equip humà per aconsellar-vos en tot el que pugueu necessitar i portar a totes les llars la il·lusió del Nadal, com sempre amb la millor qualitat, disseny i preu.

El nostre equip de professionals els facilitarà l'elecció entre la nostra més que extensa gamma de productes, seleccionats amb exquisidesa i entre les diferents promocions per tal de trobar aquella que més s'ajusti a les seves necessitats per atendre tots els seus compromisos. Tot això amb la garantia de Catalunya Lots.

Calendari dels Pagesos

El calendari dels Pagesos, d’utilitat pràctica indiscutible fins a èpoques relativament recents, ara és una edició singular i tradicional, Ens atreviríem a dir que ja format part del patrimoni etnogràfic català. Els seus consells agrícoles potser no són avui el que fa que el consumidor actual, las tombants d’any, adquireixi la publicació; tampoc els pronòstics meteorològics, que diàriament podem consultar en altres mitjans amb un encert gairebé absolut, i tampoc com a element d’entreteniment, lectura i instrucció com havia estat en altres moments. Però el 70.000 lectors amb el que compte actualment la publicació ens traslladen a un consumidor sensible a la seva terra o senzillament com a lectura curiosa sota el punt de vista etnogràfic, i , perquè no, una referencia per aficionats a l’agricultura urbana.