Condicions Generals

Política de protecció de dades personals

Les dades de caràcter personal que es recullen a través de la pàgina web, únicament són utilitzades a efectes de prestar els serveis sol·licitats així com procedir a la facturació, si s'escau, dels mateixos.

Quan vostè es dóna d'alta i accepta la política de privacitat, accepta la present regulació per la qual se l'informa, d'acord amb els que preveu l'article 5 de la LOPD que les seves dades seran arxivades en fitxers titularitat de CATALUNYA LOTS S.L. a l'efecte de gestionar la facturació, els clients i els enviaments comercials i que aquests seran arxivades pel període de temps legalment necessari.

Si bé en qualsevol moment vostè podrà revocar el consentiment prestat per a l'enviament de comunicacions comercials, remetent un correu a la següent adreça hola@catalunyalots.cat .

Així mateix, podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a l'adreça: Carrer Occitània, 8-10, Polg. Ind. Canyadó, de Badalona o bé dirigint-se al mateix correu electrònic indicat a dalt.

COMANDES

Pot realitzar les seves comandes online mitjançant la nostra pàgina www.catalunyalots.cat o trucant al 93 595 45 45.

GARANTIA DE QUALITAT

Tots els productes que componen el nostre Catàleg estan garantits contra qualsevol defecte de fabricació, ja que han estat meticulosament seleccionats, sent Catalunya Lots seu manipulador.

Dels productes inclosos en els diferents models de la nostra web prevalen sempre els indicats en el text excepte error. En cas d'esgotar algun producte serà reemplaçat per un altre similar o de superior Qualitat i Preu, sense cost addicional per al Client.

Els productes de Xarcuteria són de la més alta qualitat ha de tenir en compte el següent:

  • El Floridura: Pot aparèixer tant en els pernils, embotits o formatges sent del tot normal, a causa que són productes que alliberen humitat "No afectant en res a la seva qualitat".
    • El tractament: Passar un drap amb aigua o oli.
  • El pes: Pot produir-se alguna variació a causa del seu continu procés de curació.

CONTROL D'ACABATS

Un control electrònic de pes aplicat a la confecció i acabat de cada lot, garanteix al 100% el contingut indicat en cada opció. Els Lots i caixes de fusta van tancats amb precinte de seguretat, en cas de trobar algun signe d'haver estat manipulat dit precinte preguem es posin en contacte amb el departament de ATENCIÓ AL CLIENT 93 595 45 45.

FORMA DE PAGAMENT I RISC FINANCER

Transferència a la Caixa o Targeta via on-line. Per a qualsevol altra forma consultar.
(Operacions subjectes a aprovació de risc per Crèdit i Caució).

RECLAMACIONS

Només admetrem les reclamacions, per mal estat o desperfectes en els obsequis dins dels 15 dies després de Nadal.
En cas d'alguna avaria és imprescindible la devolució de l'obsequi defectuós.
El canvi en productes de xarcuteria només s'admetrà dins dels 25 dies següents de Nadal i presentant l'article esmentat.

ATENCIÓ AL CLIENT

El nostre servei i informació està a la seva disposició mitjançant el departament d'atenció al client: